Lets Meditate har en visjon om å påvirke andre til å bli gladere og lykkeligere mennesker download facebook videos iphone. Det er mye fantastisk fokus på helse om dagen, alt fra bevegelse og kosthold til miljø. Det som vi ikke tar oss så mye tid til er vår mentale helse, som i bunn og grunn er det aller viktigste for å skape en glad hverdag mp3 songs for free. Vi leter hele tiden utenfor oss selv etter gleder i form av trening, jobb, forskjellige tilfredsstillelser av sansene, men ingen av disse objektene er varige feuerwehrmann sam video herunterladen. Kroppen forandrer seg, og når sjokoladen er spist opp vil vi ha mer for å beholde eller kjenne mer glede.

Kvaliteter som FOKUS, BEVISSTHET, GLEDE, REDSEL, ANGST, DEPRESJON er som en muskel iphone bild herunterladen. Den du trener, mater og gir oppmerksomhet er den som blir sterkest og mest tilgjengelig. Gjennom guided meditasjon får du verktøyene til å styrke de “riktige” musklene, og slappe av i de du ikke trenger så ofte advertising blocker.

Meditasjon er simplere enn det du forestiller deg. ALLE kan meditere uansett hvor utilgjengelig det kan kjennes ut i starten, utfordringen ligger i å gjenkjenne dette. Meditasjon handler ikke om å forstå teknikker og teori på et intellektuelt plan (selv om vi ofte må bruke den kvaliteten først for å skape forståelse og la sinnet og tankene bli “lurt” til å se at dette er en god ide), men om å oppdage gjennom praksis, gjennom å prøve og feile, gjennom å være modig nok til å tørre uten å la ideer som “jeg forstår ikke”, “jeg gjør det feil”, andre klarer dette bedre” ta kontrollen, for de er kun illusjoner i sinnet ditt. De eksisterer ikke, du skal lære å ta kontrollen selv og dette gjør vi med en myk, forståelsesfull og kjærlig tilnærming. Gi det tid:)